HÉT HAZUGSÁG
AZ ÖNBIZALOM KÓDJA LÁNYOKNAK
Volna itt egy ország
Lakner Zoltán és Tóth Ákos négy éve megjelent közös kötetük után, amelyben az Orbán-rendszer kialakulását vizsgálták a...
Bogyó és Babóca - A barátság (hangoskönyv)
Bogyó és Babóca - A barátság Bartos Erika Kedd Kulturális és Szolg. Kft., 2010. ISBN: 9789630696685 ...
VÁROM A PÁROM
Annabelle eljegyzése felbomlott, a munkája felesleges. De most minden meg fog változni, mivel átvette néhai nagyanyja...
ADHD-vel boldogan - Munkafüzet gyerekeknek
SZŐLŐSKERT PROVENCE-BAN
"Hihetetlenül bájos!" - Stacey is Reading "Szokatlan érzelmi mélység... érti és szeretetteljesen teremti újra a...
Elvadulás - A "#suliLOVE" - sorozat 2. része
SÖR - BAKANCSLISTA
Marketing és PR-ismeretek ügyintézőknek
Czimmer Julianna és Sipos Éva munkáltató tankönyve a 0062-06 Marketing- és PR-alapismeretek modulhoz előírt szakmai és...
Kommunikáció - Üzleti Kommunikáció (CD melléklettel)
Rudolfné dr. Katona Mária, Szabó Csaba: A tankönyv a kommunikáció alapjaival, az üzleti kommunikáció legfontosabb...
Elsősegélynyújtás az egészségügyben tanulók számára
A könyv részletesen ismerteti az elsősegélynyújtás alapelveit és legfontosabb szabályait, az elsősegélynyújtás elemeit,...
Ételkészítési ismeretek
Lukács-Oriskó-Sándor-Zsolnay Képzőművészeti Kiadó, 2005 382 oldal Kötés: puhatáblás, ragasztókötött ISBN:...
VEZETÉSI ISMERETEK A MODULRENDSZERŰ KERESKEDELMI SZAKKÉPZÉSBEN
Kunvári Enikő A könyv megfelel a 0003-06/0003-11 „Az áruforgalmi tevékenység tervezése, irányítása, elemzése” című...
HACCP ÉS ÉLELMISZER-BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK AZ EURÓPAI UNIÓBAN
DR. Szetziné Dr Szabó Mária E könyv elődjének (HACCP és közegészségügyi előírások az Európai Unióban és...
BE OUR GUEST (+ CD)
Kovács Andrásné-Vajda Tibor A könyv a pincér és vendéglátós szakképzés idegen nyelvi tananyagegységeinek...
GUTEN APPETIT (+ CD)
Rudolf Radenhausen A könyv a szakács és a cukrász szakképzés idegen nyelvi tananyagegységeinek követelményét fedi...
SZAKMAI VIZSGÁRA FELKÉSZÍTŐ FELADATTÁR
Dudásné Baricza Margit A feladatgyűjteménynek a célja, hogy segítse a szakmai képzésben résztvevőket a szakmai...
SEIEN SIE UNSER GAST (+CD)
Rudolf Radenhausen A könyv a pincér és vendéglátós szakképzés idegen nyelvi tananyagegységeinek követelményét fedi...
COMMUNICATION AND SALES IN TRADE (CD-ROM-MAL)
Keszthelyi Mónika-Kovács Krisztián A nyelvkönyv a „Bolti eladó” és a „Kereskedő” szakképesítés „Kommunikáció idegen...
KOMMUNIKATION UND VERKAUF IM HANDEL (CD-ROM-MAL)
Keszthelyi Mónika A nyelvkönyv a „Bolti eladó” és a „Kereskedő” szakképesítés „Kommunikáció idegen nyelven”...
A KERESKEDELMI EGYSÉG MŰKÖDTETÉSE, AZ ÁRUFORGALOM LEBONYOLÍTÁSA
Brusztné Kunvári Enikő A tankönyv a kereskedelmi szakmai képzés alapköveit alkotó modulokat dolgozza fel: ezek a...
VENDÉGLÁTÓ GAZDÁLKODÁS
DUDÁSNÉ BARICZA MARGIT – POÓS FERENCNÉ A tankönyv Vendéglátó gazdálkodás címmel, a 10045-12 Gazdálkodás, valamint a...
FELADATGYŰJTEMÉNY A KERESKEDELMI VÁLLALKOZÁSOK GAZDÁLKODÁSÁNAK ELEMZÉSÉHEZ
MURÁNYI ISTVÁN A tankönyv a 11508-12 Az áruforgalom tervezése, irányítása, elemzése és a 10033-12 A vállalkozások...